لاک ژل یا ژلیش
لاک ژل یا ژلیش

لاک ژل یکی از جدیدترین تکنیک‌هایی است که باعث جلای بیشتر ناخن‌ها می‌شود. خانم‌ها همواره به دنبال ناخن‌هایی با ظرافت و زیبایی بیشتر هستند. روش‌های بسیاری جهت درخشنده‌کردن ناخن‌ها وجود دارد اما معمولاً ماندگاری شیوه‌ها در حد قابل‌قبولی نیست. اما لاک ژل یکی از معدود لاک‌های ناخن است که به‌سرعت خشک می‌شود و علاوه بر درخشندگی ایده‌آل، دوام بالایی نیز دارد.

لاک ژل یا ژلیش

 

لاک ژل یا ژلیش

لاک ژل که به تازگی به بازار لوازم آرایشی بهداشتی واردشده‌است، دارای تفاوت‌هایی با نمونه‌های قدیمی لاک‌ها است. ماده آرایشی ناخن‌ها دارای ژل‌های آکریلیک مخصوصی است که باعث افزایش مقاومت ناخن‌ها می‌شود. لاک‌ها به‌گونه‌ای هستند که روی ناخن‌های طبیعی و کاشت‌شده قابلیت استفاده دارند. یکی از تفاوت‌های لاک ژل با دیگر انواع لاک‌های قدیمی، روش خشک‌ شدن آن است. لاک‌های معمولی از طریق هوا و به راحتی خشک می‌شوند اما ناخن‌های دارای لاک ژل حتماً باید زیر دستگاه‌های ویژه‌ای قرار بگیرند.

انواع لاک ژل

لاک ژل داری انواع متفاوتی هست و به شکل‌های مختلفی استفاده می‌شود. با توجه به سلیقه، شرایط و خواسته خود یکی از انواع لاک ژل را گزینش کنید. هنگامی که ژلیش روی ناخن‌های طبیعی اعمال می‌شود. پیش از تاباندن نور UV یا LED به سطح ناخن، عملیات زدن لاک ژل طی سه مرحله انجام می‌شود. سه مرحله دربرگیرنده رنگ پایه، پولیش و روکش بالایی است که در نهایت ژل جامد بدون هیچ گونه مواد چسبنده‌ای روی ناخن‌ها قرار می‌گیرد. درخشندگی و مقاومت در این نمونه بسیار مناسب و ایده‌آل است.

آیا از لاک ژل در کاشت ناخن استفاده می‌شود؟

به‌کارگیری ژلیش در کاشت ناخن کاملاً سلیقه‌ای و دلخواه است. اما معمولاً تکنسین‌های مربوطه از این نوع لاک جهت جلا بخشیدن به سطح ناخن‌ها استفاده می‌کنند. بنابراین بسته به اینکه نیاز ناخن‌های شما در حین کاشت چه باشد و سلیقه شما چیست، ناخن‌کار ممکن است از لاک ژل استفاده کند.

زدن لاک ژل در خانه

با توجه به اینکه خشک‌ شدن ژلیش نیاز به دستگاه‌های مخصوصی دارد، این سوال برای بسیاری از علاقه‌مندان پیش می‌آید که در خانه مي توانند لاك ژل بزنند يا خير؟

امروزه پکیج‌های ویژه‌ای تولیدشده‌اند که علاوه بر تمام ابزارهای موردنیاز جهت زدن لاک ژل، دارای دستگاه‌های مخصوصی هستند که عملیات خشک‌کردن را انجام می‌دهند

 پاکسازی کامل ناخن

پیش از انجام هر کاری باید از پاک‌بودن سطح ناخن‌های خود مطمئن شوید. بنابراین روش‌هایی جهت پاکسازی کامل ناخن‌ها انجام می‌شود. پاک‌کننده‌های مخصوصی جهت پاکسازی وجود دارند.

پیرایش ناخن‌ها

پس از تمیزشدن سطح ناخن، از موادی به نام نرم‌کننده کوتیکول استفاده کنید. مواد باعث نرم‌شدن کوتیکول‌های ناخن می‌شود. سپس به وسیله ابزارهایی که در اختیار دارید ناخن‌ها را به شکل و اندازه دلخواه تغییر شکل دهید.

ژلیش پایه

در این مرحله باید پایه ژلیش را روی ناخن‌ها بمالید. از فرچه‌های موجود در کیت ویژه استفاده کنید و لاک پایه را به همه قسمت‌های ناخن بمالید. روش کار دقیقاً مانند لاک زدن‌های معمولی است. به شما توصیه میکنیم برای ژلیش ناخن هایتان از بهترین برندهای لاک ژل استفاده نمایید. تنها دقت داشته باشید که تمام سطح ناخن پوشیده‌شود و هیچ قسمتی از قلم نیفتد.

مراحل انجام لاک ژل

خشک‌سازی

اکنون نوبت به خشک‌کردن ژلیش پایه رسیده‌است. دستان خود را زیر نور لامپ UV یا LED قرار دهید. هریک از برندهای تولیدکننده کیت‌های ژلیش دستورالعمل‌های ویژه به خود را دارند. براین‌اساس طبق دستورالعمل‌های موجود عمل کنید و ناخن‌های خود را طی مدت‌زمان اعلام‌شده درون دستگاه قرار دهید. زمانی کمتر یا بیشتر از مدت زمان مشخص شده ممکن است نتیجه کار را مطلوب نکند.

پولیش و خشک‌سازی دوباره

پس از اعمال رنگ پایه و خشک‌شدن آن، لایه دیگری از رنگ را به تمام قسمت‌های ناخن بمالید. هیچ قسمتی را فراموش نکنید و پس از پایان فرایند رنگ‌زدن، دوباره به سراغ خشک‌کردن ناخن‌ها بروید. گاهی ممکن است که بارها این عمل را تکرار کنید. تا زمانی که مطمئن شوید ناخن‌ها به‌خوبی رنگ گرفته‌اند سپس آخرین مرحله خشک‌کردن را انجام دهید. درنهایت سطح ناخن‌ها را با پاک‌کننده‌های ویژه ژل تمیز کنید.

پولیش نهایی

جهت پایان‌دادن به فرایند ژلیش باید پولیش نهایی را روی ناخن‌ها بخوابانید. زدن ژلیش در مرحله نهایی حساس است زیرا همان لایه‌ای است که دیده می‌شود. پس از اتمام کار دوباره ناخن‌های خود را زیر دستگاه قرار دهید و اجازه دهید خشک شود. حالا از نتیجه کار لذت ببرید! گاهی برخی از کیت‌ها مرحله نهایی یا پولیش ژل را ندارند.

لاک ژل چه تفاوتی با لاک معمولی دارد؟

به طور کلی لاک ژل با لاک معمولی تفاوت های مهمی دارد. نحوه خشک شدن. میزان ماندگاری و دوام. نوع مواد مصرفی و نحوه پاک کردن بخشی از تفاوت های آنها میباشد.

مراحل انجام آن کدام است؟

شامل مراحل ژلیش پایه - پولیش و خشک سازی و پولیش نهایی میباشد. که در این مقاله در خصوص جزییات آن توضیحات کافی ارائه شده است.